GAZETECİLERE ANKARA'DA HEMŞEHRİ ÇAYI”

GAZETECİLERE   ANKARA

Körfezli gazeteciler Altınoluk belediyesinin konuğu olarak Tarihi ve Kültürel Zenginlikleri Tanıtım Programı kapsamında Ankara gezisine katıldı






Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesi” gereğince geziye katılan yerel gazeteciler ve Ajans temsilcilerini Ankara'nın tarihi ve turistik yerlerini gezerlerken onları bir sürpriz karşıladı.


Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesi” gereğince geziye katılan Edremit Körfezli yerel gazeteciler ve Ajans temsilcilerini Ankara'nın tarihi ve turistik yerlerini gezerlerken onları Beyobası Çadır Kafede Edremitli bir emekli karşıladı ve bu karşılaşma gazeteciler için beklenmeyen bir sürpriz oldu.                                           
Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezisi esnasında Ankara Kalesi içerisinde bulunan Asmalı Konak Taverna ile Beyobası Çadır Kafede gazetecilerle birlikte yorgunluk kahvesi içen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, buradaki işletme sahipleri ile çalışanlarının Malatyalılar yanı sıra Edremitliler olması gezinin ilginç ve sürpriz tesadüflerinden birisi oldu. Beyobası Çadır Kafe işletmecisi Edremit'te görev yapan Ziraat Bankası eski müdürlerinden Ahmet Sadi Akgün'ün kızı Emlak Bankasından emekli Nüvit Kanık ile karşılaşma ilginç bir tesadüf oldu.  
Emekli işletmeci Nüvit Kanık bu tesadüfü çok ilginç buldu ve Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat'tan yazın misafiri olacağını söyledi. Altınoluk'tan bir daire veya yazlık almayı düşündüğünü belirten Nüvit Kanık'a ilk ev ve daire sözünü Altınoluk Belediye Meclis Üyesi İnşaat Müteahhidi Ümit Yaşar Babürşah verdi. Altınoluk'un oksijen zengini bir yerleşim alanı olduğunu ve emekliliğinin diğer gününü Altınoluk'ta geçirmeyi hedeflediğini açıklayan Nüvit Kanık, Edremitli misafirlerine örnek bir davranış sergiledi ve yazın tekrar buluşmak üzere sözleşti.  



EDREMİTLİ YEREL GAZETECİLER ANKARA'DA

Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesi” gereğince geziye katılan yerel gazeteciler ve Ajans temsilcileri Ankara'nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.
Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesi” gereğince geziye katılan yerel gazeteciler ile Ajans temsilcileri ilk gün Ankara'nın tarihi ve turistik yerleri olan Anıtkabir ile Atatürk Müzesi yanı sıra Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezdi. 

Anıtkabir ile Atatürk Müzesini gazetecilerle birlikte gezen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Anıtkabirdeki İzindeyiz” yazısını okuduktan sonra İzinleri kaldırdık Paşam. Şimdi görev başındayız” diye Atatürk ve ilkelerine sahip çıktığını açıkladı.
Ankara Kalesi ve Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezisi esnasında Ankara Kalesi içerisinde bulunan Asmalı Konak Taverna ile Beyobası Çadır Kafede
gazetecilerle birlikte yorgunluk kahvesi içen Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, bölgedeki işletme sahipleri ile çalışanlarının Malatyalılar yanı sıra Edremitliler olması gezinin ilginç tesadüflerinden birisi oldu. Altınoluk Belediye Başkanlığının düzenlediği Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesi” gereği Ankara'da verilen serbest gezi programı sonrası akşam ise geziye katılan gazetecilerle birlikte CHP'li milletvekilleri birlikte akşam yemeği yediler. Bu günkü program gereği gazeteciler sabah saat 10.30'da TBMM'de CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in katılacağı oturuma katılacaklar. Akşam 17.00'da ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı oturuma katılacakları açıklandı.

Rehber Dr. Demet Vardareri eşliğinde gerçekleştirilen Ankara'nın Tarihi ve Kültürel Zenginliklerini Tanıtım Projesine Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Altınoluk Belediye Meclis Üyesi Ümit YaşarBabürşah, Belediye Basın Bürosundan Gülbahar Bilgiç, Manşat Gazetesi Muhabiri Ömer Kalaycı, Star Gazetesinden Gökçay Kabay, Farklı Bakış Gazetesinden Songül Aktaş, Sırat Dergisinden Zafer Kılıç, Ege Gündem Gazetesinden Şevki Boralı, Haber İda Gazetesinden Okay Önder, Anadolu Ajansından Emrah Elmas ve Hakimiyet Gazetesinden Enver Dolgun katıldı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false